ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα ηχοσυστήματα είναι τεχνολογίας AGM. Οι μπαταρίες AGM προσφέρουν πολύ υψηλά ρεύματα εκκίνησης σε μία πολύ στιβαρή κατασκευή με καθούλου αναθυμιάσεις και λειτουργία που δεν απαιτεί καμία συντήρηση.Έτσι μπορούν να τοποθετηθούν σε όποιο μέρος επιθυμείται και μάλιστα και σε πλαγιαστή θέση χωρίς κανένα πρόβλημα.
 

DEKA ( made in USA )

Οι μπαταρίες DEKA κατασκευάζονται απο την EAST PENN Manufacturing co., inc στις ΗΠΑ. Αποτελεί έναν απο τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές μπαταριών παγκοσμίως και μάλιστα είναι το 2ο μεγαλύτερο συγκρότημα εργοστασίων κατασκευής μπαταριών στον κόσμο με κάθετη παραγωγή 100%. Κατασκευάζει φασόν μπαταρίες για πάρα πολλές αμερικάνικες εταιρείες καθώς επίσης προμηθεύει πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και τον αμερικανικό στρατό.
 

ODYSSEY

Η ODYSSEY είναι άλλη μία μπαταρία που κατασκευάζεται στις ΗΠΑ αλλά και στην Αγγλία. Αποτελεί μία μπαταρία που σχεδιάστηκε αλλά και κατασκευάστηκε για τον στρατό των ΗΠΑ με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε καμιά άλλη μπαταρία. Η τιμή της είναι πολύ υψηλή αλλά και οι επιδόσεις της και η αντοχή της είναι πολύ πάνω απο κάθε άλλη μπαταρία. Το μόνο της μειονέκτημα είναι το κόστος κτήσης της.
 

ORBITAL - EXIDE

Η ORBITAL - EXIDE αποτελεί την πιο οικονομική μαζί με την DEKA μπαταρία για ηχοσυστήματα. Είναι πολύ γνωστή για την κυλινδρική κατασκευή των στοιχείων της και έχει δουλευτεί μαζί με την OPTIMA περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη μπαταρία σε ηχοσυστήματα αλλά και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.