ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ CTEKCTEK - ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 
Η CTEK SWEDEN AΒ αναπτύσσει και κατασκευάζει φορτιστές μπαταριών για όλους τους τύπους των συσσωρευτών μολύβδου-οξέος για ιδιωτική και επαγγελματική χρήση. Η απαράμιλλη καινοτομία της CTEK έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τεχνολογία αιχμής με πολλές πατενταρισμένες λειτουργίες και ιδιότητες που καθιστούν τους φορτιστές μπαταριών CTEK και τα αξεσουάρ τους μοναδικά.
 
H CTEK προσφέρει στην αγορά υψηλής ποιότητας, αξιόπιστους φορτιστές και αξεσουάρ που είναι αποτελεσματικοί, φιλικοί προς το χρήστη και, το σημαντικότερο, ασφαλές (για τον χρήστη, τα ηλεκτρονικά συστήματα του οχήματος, την μπαταρία και τον φορτιστή).
 
Περίπου 400 εκατομμύρια μπαταρίες μολύβδου-οξέος κατασκευάζονται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Κάθε μία απαιτεί φόρτιση. Εάν κάθε μπαταρία λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα και τη φόρτιση, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επεκτείνεται σημαντικά (περίπου 2-3 φορές περισσότερο από μια μπαταρία που δεν λαμβάνει τακτική φροντίδα και φόρτιση).
 
Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος, σαφή εξοικονόμηση πόρων και μεγαλύτερη αξιοπιστία των οχημάτων.
Περιβάλλον: Μεγάλη εξοικονόμηση πρώτων υλών μολύβδου (περίπου 7 κιλά μολύβδου / μπαταρία αυτοκινήτου), η οποία αφορά το σύντομο ανεφοδιασμό, και μεγάλες περικοπές σε βαρέως τύπου μεταφορές εργοστάσιο-αποθήκη-έμπορο-λιανοπωλητή.
Οικονομία: Η επένδυση σε ένα φορτιστή εξοικονομεί τόσο περιττές αγορές σε μπαταρίες, αλλά και τις συντηρήσεις του οχήματος και όλα τα έξοδα μεταφοράς για να λυθεί ένα πρόβλημα περιττό.
Αξιοπιστία: Αν φροντίζετε σωστά την μπαταρία, μπορείτε να αποφύγετε τις ενοχλητικές εκπλήξεις της «άδειας μπαταρίας», που συμβαίνει συχνά κατά τη χειρότερη δυνατή στιγμή.

 
Από την ίδρυσή της, η CTEK έχει πουλήσει περίπου 4 εκατομμύρια φορτιστές μπαταριών σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η CTEK είναι ένας αξιόπιστος προμηθευτής για πολλούς από τους πιο σεβαστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών του κόσμου. Η CTEK έχει κερδίσει περισσότερες από 15 διαφορετικές ανεξάρτητες δοκιμές φορτιστών από το 2005.